Στη Λισαβόνα ο ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης για τις δομικές αλλαγές στο Ελληνικό Δημόσιο

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης θα συμμετάσχει στην Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Δημόσιας Διοίκησης των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Πορτογαλική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη λήξη της θητείας της.

Ο κ. Βορίδης θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τη φιλόδοξη δέσμη μεταρρυθμίσεων που έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το Υπουργείο Εσωτερικών στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού της λειτουργίας της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης.

Τα βασικά ζητήματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της Συνάντησης είναι: 

  • Οι επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης 
  • Η επιμόρφωση και ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης 
  • Η ενίσχυση της συνεργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Τον Υπουργό θα συνοδεύσει στη Συνάντηση η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γεωργία Βαλατσού.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ