Συναντήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα με Δημάρχους Ελληνικού-Αργυρούπολης, Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο καθώς και με τους Δημάρχους Βύρωνα, κ. Κατωπόδη και Δάφνης-Υμηττού, κ. Μπινίσκο.

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελληνικού, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αναφορικά με την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, συμφώνησε με την ανάγκη να παραχωρηθούν οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι στο δήμο. 

Κατά τη συνάντηση που είχε με τους δημάρχους Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον αγώνα των δημοτικών αρχών και των πολιτών για την παραμονή του Θεάτρου Βράχων και της πέριξ περιοχής στο δημόσιο και άρα στην τοπική κοινωνία.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ