Στρατηγική εκστρατεία του Δικτύου SDG 17 Greece για τη στήριξη της κακοποιημένης γυναίκας και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας

Έναρξη εκστρατείας από τον Δήμο Φυλής με προσφορά υγείας από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Μ. Σταυράκη Πατούλη: «Ενεργοποιούμαστε μέσω των Δήμων μελών του Δικτύου για την προστασία της Γυναίκας και την αφύπνισή της ώστε να διεκδικήσει τη ζωή που της αξίζει»

Σε μια σημαντική προσφορά υγείας προς 87 κακοποιημένες γυναίκες που βρίσκουν καταφύγιο στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης που λειτουργεί στον Δήμο Φυλής προχώρησε το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για τη στήριξη της Γυναίκας και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Την προσφορά υγείας που περιλαμβάνει έναν δωρεάν πλήρη διαγνωστικό έλεγχο και γυναικολογικό για κάθε γυναίκα, ευγενική προσφορά του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών, παρέδωσε η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Τη δράση υλοποιεί το αυτοδιοικητικό Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο των πολιτικών που υπηρετεί για την προαγωγή της θέσης της γυναίκας ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας, όπως αυτές ενσωματώνονται και στις στοχεύσεις της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, και συγκεκριμένα στον Στόχο 5 για την ισότητα των φύλων και στον Στόχου 10 για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ