Δήμος Πειραιά – «Ημέρες Θάλασσας 2021» «Γιορτή Λουλουδιών» στην πλατεία Αλεξάνδρας

Με χρώματα και αρώματα θα πλημμυρίσει  μια από τις πιο όμορφες πλατείες της πόλης, η πλατεία Αλεξάνδρας, στη «Γιορτή των Λουλουδιών», που διοργανώνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2021».

Η πολύχρωμη αυτή γιορτή, ξεκινάει αύριο Τετάρτη  2 Ιουνίου, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Ιουνίου και θα είναι  επισκέψιμη  για το κοινό τις ώρες  10:00 έως 22:00.

Επί πέντε ημέρες, οι Πειραιώτες, αλλά και επισκέπτες  από όλη την Αττική, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη «Γιορτή των Λουλουδιών» και να επιλέξουν ελληνικά φυτά και λουλούδια της αρεσκείας τους, για να φτιάξουν τη δική τους ανθοστολισμένη γωνιά στον κήπο τους ή στο μπαλκόνι τους.

Στόχος του Δήμου Πειραιά με τη διοργάνωση της  «Γιορτής των Λουλουδιών», είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στην πόλη μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον  κόσμο να ζήσει όμορφες στιγμές σε μια «μικρή όαση» από χρώματα και αρώματα, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Πειραιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2021, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  imeresthalassas.gr/

 «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  facebook.com/ImeresThalassas και instagram.com/imeresthalassas με την επισήμανση  #imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ