Δεν γίνεται δεκτή από ΕΕ η θέση της Τουρκίας στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης


Κάθετη ήταν η θέση των Ευρωπαίων εταίρων ότι ποτέ δεν θα ήταν δυνατόν να ανεχθούν ή να δεχθούν ως λύση στο Κυπριακό αυτό που προτείνει η Τουρκία, είπε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος προέβη σε ενημέρωση προς τους ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ για τα τεκταινόμενα κατά την άτυπη σύνοδο για την Κύπρο που έγινε στις 27 με 29 Απριλίου, στη Γενεύη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, στο περιθώριο των εργασιών του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιείται στο Πόρτο της Πορτογαλίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία κατά τη σημερινή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να ενημερώσει με λεπτομέρεια για τα όσα έχουν επισυμβεί κατά την άτυπη σύνοδο, στη Γενεύη.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 08/05/2021 http://www.cna.org.cy/WebNews.aspx?a=f8ef63712bb44199ba89909eeab3c9a5

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ