Συνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσιρκα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά και την ανάρτηση των δασικών χαρτών και ιδιαίτερα για τις περιοχές Αμπελούπολη και Προβάλινθος και τις διοικητικές πράξεις, όπως και για τις αποζημιώσεις των κατοίκων για τις καταστροφές των συγκεκριμένων περιοχών.

Συζήτησαν επίσης για την ΟΕΔΑ Γραμματικού και την προσφυγή του Δήμου μας στο ΣτΕ, για την ανάγκη εκπόνησης νέας περιβαλλοντικής μελέτης δηλώνοντας βέβαια από πλευράς μας την αντίθεσή μας σε αυτό το καταστροφικό έργο.

Επιπλέον ο κ. Τσίρκας έθεσε στον Υπουργό και το αίτημά μας να ενταχθούμε το συντομότερο στους διαγωνισμούς του Υπουργείου για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.

Ο κ. Σκρέκας τον ενημέρωσε ότι θα δει άμεσα τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες και τα Πολεοδομικά Σχέδια, ενώ για το ζήτημα της ΟΕΔΑ Γραμματικού ήταν επιφυλακτικός ως προς τις αιτιάσεις μας.

Ως προς τον ΧΥΤΑ Γραμματικού εμείς δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα και συνεχίζουμε με την σκέψη στο μέλλον και στο καλό του τόπου μας.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ