Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας Dr Saad Alammar

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο της τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας Dr Saad Alammar. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας.

Τόσο ο Πρέσβης όσο και η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέφρασαν την επιθυμία και τη βούληση των δύο χωρών για σύσφιξη των πολιτιστικών σχέσεων και με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας.

Οριστικοποιήθηκε επίσης, η επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Πολιτισμού της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκηπα Badr bin Abdullah bin Farhan Al-Saud για το διάστημα 18-20 Μαΐου τ.έ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο Υπουργός Πολιτισμού της Σαουδικής Αραβίας και η Λίνα Μενδώνη θα έχουν συνομιλίες για θέματα ευρύτερης συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς της πολιτιστικής κληρονομιάς και του σύγχρονου πολιτισμού. Ο πρίγκηπας Badr bin Abdullah bin Farhan Al-Saud εξέφρασε την επιθυμία κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα να επισκεφθεί αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ