Μήνυμα της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά για τo Πάσχα

Το μήνυμα της αγάπης εύχομαι να φτάσει σε κάθε σπίτι αυτό το Πάσχα. Να το μοιραστούμε ξανά, χωρίς φόβο, με τους αγαπημένους μας. Nα νοιαστούμε γι’ αυτούς που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή.

Με το εμβόλιο μπορούμε. Δεν είναι υποχρέωση, είναι δικαίωμα. Αναστάσιμο φως στην ελπίδα, για να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας, για την Αναγέννηση της χώρας με αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ