Telegraph: Νέο σχέδιο για τον τουρισμό στη Βρετανία με έμφαση στα τεστ για τις αφίξεις και όχι στον εμβολιασμό


Ένα ακόμα σχέδιο για να επιτραπούν τα διεθνή ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό έχει υποβληθεί στη βρετανική κυβέρνηση και εξετάζεται από την αρμόδια Ομάδα Εργασίας η οποία θα παρουσιάσει τις προτάσεις της τον ερχόμενο μήνα.

Το σχέδιο, όπως αποκαλύπτει η Daily Telegraph, έχει υποβληθεί από τη διοίκηση του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας, του Χίθροου του Λονδίνου, και προβλέπει την τοποθέτηση των χωρών σε τέσσερις κατηγορίες. Η κατηγοριοποίηση θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εμβολιασμών, τον κίνδυνο από επικρατούσες μεταλλάξεις του κορωνοϊού, τη διασπορά του ιού και την ποσότητα των τεστ που διενεργούνται σε κάθε χώρα.

ΚΥΠΕ/Αθανάσιος Γκαβός – Βρετανία/ΛΟΝΔΙΝΟ 27/03/2021 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ