Με virtual Περίπτερα συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις TTR Romania και ITB Berlin

Με virtual «εικονικά» Περίπτερα, συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις Διεθνείς Διαδικτυακές Τουριστικές Εκθέσεις TTR Virtual 2021 (18-21/02/2021) στο Βουκουρέστι Ρουμανίας και ITB Berlin – Now (9 – 12 /3/ 2021) Virtual.

«Εν μέσω πανδημίας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε το σχέδιο τουριστικής προβολής για το 2021 και προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, με έμφαση στην ηλεκτρονική προβολή και με την εκτεταμένη χρήση των social media» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τα virtual Περίπτερα της Περιφέρειας σε Βουκουρέστι και Βερολίνο, απευθύνονται σε δύο σημαντικές τουριστικές αγορές – στόχους: Η έκθεση ITB BERLIN αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία, είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κλάδου και θεωρείται το «Χρηματιστήριο» του Τουρισμού. Σημαντική είναι και η TTR Βουκουρεστίου, αφού από τη Ρουμανία, καταγράφονται τα τελευταία χρόνια αυξημένες τουριστικές ροές προς τη Θεσσαλία, τόσο οδικώς, όσο και αεροπορικώς μέσω των πτήσεων προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου από Βουκουρέστι, Κλουζ και Τιμισοάρα.

Μέσω της πλατφόρμας των virtual Περιπτέρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι φορείς του τουρισμού έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτήματα ενδιαφερομένων, να πραγματοποιήσουν business to business συναντήσεις και να προωθήσουν τουριστικούς προορισμούς .

«Σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική, στοχεύουμε στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό, με νέα εργαλεία προβολής και δυνατά μας όπλα τον καταδυτικό, περιπατητικό και γαστρονομικό τουρισμό» τονίζει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας. «Ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις, εντατικοποιούμε την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των προϊόντων της Περιφέρειας και προωθούμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που θα δώσουν ανάσα στην οικονομική δραστηριότητα σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τους επιχειρηματίες του κλάδου».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ