Demi Moore, Kate Moss, Naomi Campbell, στο Haute Couture show του οίκου Fendi

Οι διασημότερες περσόνες στο haute couture show του οίκου Fendi

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2021 ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Όλα τα shows, λόγω πανδημίας, πραγματοποιούνται χωρίς κοινό, ενώ οι περισσότεροι οίκοι μας δείχνουν τα couture κομμάτια τους σε digital μορφή σε fashion video.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Kim Jones παρουσιάσε το πρώτο του show ως καλλιτεχνικός διευθυντής των γυναικείων ενδυμάτων αλλά και των συλλογών Haute Couture της Fendi, έχοντας στη διάθεσή του μία σειρά από πασίγνωστες καλλονές του μόντελινγκ και όχι μόνο.

Το Haute Couture show του οίκου Fendi άνοιξε η Χολιγουντιανή σταρ Demi Moore φορώντας ένα μαύρο σατέν κοστούμι, ενώ στην πασαρέλα περπάτησαν θρυλικά μοντέλα των 90’s όπως η Kate Moss, η Christy Turlington και φυσικά η Naomi Campbell που κατάφερε για ακόμα μια φορά να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Στο show είδαμε επίσης την Bella Hadid, την Cara Delevingne, αλλά και την Adwoa Aboah.

Ο Kim Jones, ο οποίος έχει υπάρξει σχεδιαστής της ανδρικής συλλογής του Dior, εμπνεύστηκε από το Charleston Farmhouse, ένα εξοχικό του 16ου αιώνα στο Σάσεξ, το οποίο ανήκε στην αδερφή της Virginia Woolf, Vanessa Bell και τον σύζυγό της Duncan Grant.

Τα διάσημα μοντέλα διέσχισαν το catwalk το οποίο είχε τη μορφή ενός γυάλινου λαβυρίνθου που από ψηλά μπορούσες να διακρίνεις το signature monogram του οίκου να σχηματίζεται.

Από το show δεν έλειπαν μοντέλα όλων των ηλικιών και σωματότυπων, καθώς και άνδρες μοντέλα που φορούσαν γυναικείες δημιουργίες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσει ότι το μέλλον της μόδας είναι gender fluid.

https://lady.cyprustimes.com/demi-moore-kate-moss-naomi-campbell-sto-haute-couture-show-tou-oikou-fendi/

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ