Παρέμβαση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Δένδια, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για ψήφιση του Σ/Ν: «Καθορισμός του εύρους της αιγιαλίτιδας ζώνης στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και των Ιονίων Νήσων μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο της Πελοποννήσου» (20.01.2021)

Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι με συγχωρείτε για την αναγκαία επιτάχυνση, δεν πρόκειται να επεκταθώ. Νομίζω ότι και χθες και σήμερα ο Πρωθυπουργός ευθέως τοποθετήθηκε επί του διαρκούς ισχυρισμού του ΣΥΡΙΖΑ περί πολλών γραμμών, περί διαφορετικών διατυπώσεων και τα λοιπά. Δεν έχει έννοια… Τα λέει κανείς μια φορά, δυο φορές, από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνεται, έχουν λεχθεί.

Εγώ απλώς θα ήθελα να ευχαριστήσω, να επαναλάβω την σαφή κατακλείδα του Πρωθυπουργού για τη διεύρυνση του πλαισίου της εθνικής ομοψυχίας. Νομίζω αυτό πρέπει να κρατήσουμε από τη διήμερη αυτή συνεδρίαση και την παρουσίαση στην Επιτροπή: τη δυνατότητα των Κομμάτων να συμπαρατάσσονται υπέρ του εθνικού συμφέροντος.

Ήταν μια εξαιρετική κατά τούτο συνεδρίαση και θεωρώ τιμή μου που εξ ονόματος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη εισηγήθηκα το συγκεκριμένο νομοθέτημα.

Ευχαριστώ θερμά.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ