ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΖΕΡΒΑ – ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ

 
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα ψηφιακής στρατηγικής και προσέλκυσης επενδύσεων στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας, Γρηγόρη Ζαριφόπουλο είχε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διερευνήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης κοινών δράσεων, ενώ έγινε αναλυτική συζήτηση για θέματα που αφορούν την ψηφιακή στρατηγική και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με τον Υφυπουργό να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη Βίβλο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση του μετασχηματισμού της Θεσσαλονίκης σε μια έξυπνη πόλη μέσα και από τη λειτουργία του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον χώρο των παλαιών δημοτικών σφαγείων.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής μίλησε μεταξύ άλλων για τη διευρυμένη ψηφιακή πλατφόρμα που δημιούργησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών, επαγγελματιών και επιχειρηματιών, ενέργεια που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα λόγω  των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημική κρίση.
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ