Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις – κλοπές διαμερισμάτων στις περιοχές του Π. Φαλήρου και της Ν. Σμύρνης

Εξιχνιάστηκαν -3- περιπτώσεις

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 14-11-2022, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος αλλοδαπός ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση. Συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν και αναζητούνται έτερα μέλη, ένας εκ των οποίων έχει ταυτοποιηθεί (29χρονος αλλοδαπός).

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών διαρρήξεων-κλοπών από διαμερίσματα στις περιοχές του Π. Φαλήρου και Ν. Σμύρνης, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών από την ανωτέρω Υπηρεσία με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

Κατόπιν διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του 40χρονου στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, προκύπτει ότι τουλάχιστον δύο από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν το ρόλο του τσιλιαδόρου, ενώ ο συλληφθείς με τον 29χρονο συνεργό του εισέρχονταν στις πολυκατοικίες παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους και στη συνέχεια τις θύρες των διαμερισμάτων.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου, έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής -3- περιπτώσεις, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων και των υπόλοιπων μελών συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ