Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γ. Καραγιάννη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιώργο Καραγιάννη, πραγματοποίησε την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρο Γεωργαμλή και στελέχη του Δήμου.

Μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και συζητήθηκαν:  

  • Ζητήματα που αφορούν τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
  • Η πορεία του θέματος σχετικά με την οριοθέτηση του ρέματος του Κηφισού και τον συντονισμό με το Υ.Π.ΕΝ. για την επίσπευση των διαδικασιών
  • Η επικαιροποίηση της μελέτης οργάνωσης της κυκλοφορίας στο Δήμο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον κόμβο έμπροσθεν του Ι.Ν. Κοσμά του Αιτωλού, στην συνοικία Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιώργο Καραγιάννη για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα θέματα της περιοχής μας, και την δέσμευση για την στενότερη δυνατή συνεργασία, ώστε να δοθούν οι καταλληλότερες λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν εδώ και αρκετά χρόνια τους συμπολίτες μας.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ