Στην 85η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, κ. Zdravko Krivokapić. Συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo

Την 85η ΔΕΘ επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, κ. Zdravko Krivokapić, συνοδευόμενος από την πρέσβειρα της χώρας στην Ελλάδα, κα Ana Vukadinović και τον επίτιμο πρόξενο του Μαυροβουνίου στη Θεσσαλονίκη, Δρα Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσο Τζήκα και τον γενικό διευθυντή του εκθεσιακού φορέα, κ. Αλέξη Τσαξιρλή, ενώ ενημερώθηκε για την εξέλιξη της ανάπλασης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου. Μάλιστα, ο κ. Τζήκας προσκάλεσε το Μαυροβούνιο να συμμετάσχει στην έκθεση Beyond 4.0 2021, καθώς και στην 86η ΔΕΘ, το 2022.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου επισκέφθηκε τα περίπτερα 7 και 12 των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης αντίστοιχα.

Ο κ. Zdravko Krivokapić βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την αφορμή των επίσημων εγκαινίων του προξενείου του Μαυροβουνίου στην πόλη.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ