Στην έκθεση «Άγγελος Σπαχής 1903-1960»

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στην έκθεση «Άγγελος Σπαχής 1903-1960», που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μετά το πέρας της ξενάγησης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δώρισε στην Εθνική Βιβλιοθήκη βιβλίο της Λετονής συγγραφέως Aspazija (ψευδώνυμο της Elza Rozenberga). Το βιβλίο, δείγμα της επιρροής του ελληνικού πολιτισμού στη λογοτεχνία της Λετονίας, το είχε προσφέρει στην κυρία Σακελλαροπούλου σε δύο αντίτυπα η Πρόεδρος της λετονικής Βουλής Ināra Mūrniece, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Κοινοβούλιο στη Ρίγα, τον περασμένο Ιούνιο.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ