ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ 86ης ΔΕΘ 10-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ η AUTO & E-MOBILITY

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ 86ης ΔΕΘ 10-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ η AUTO & E-MOBILITY

Μεγάλο πλήθος επισκεπτών έδωσε το παρόν το πρώτο Σαββατοκύριακο και έως την Τρίτη, στην 86η ΔΕΘ, για να γνωρίσει τη θεματική ενότητα του αυτοκινήτου Auto & Ε-mobility. Η θεματική ενότητα, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν και να δουν από κοντά τα σημαντικότερα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα καθώς επίσης και τις εξελίξεις στη μικροκινητικότητα.

Στη διάρκεια των εγκαινίων, τη θεματική ενότητα του αυτοκινήτου επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας κ. Αλεξάνδρα Σδούκου .

Η θεματική ενότητα Auto & Ε-mobility στα πλαίσια της 86ης ΔΕΘ, θα είναι ανοικτή για τους φίλους του αυτοκινήτου και όχι μόνο, τις καθημερινές 4μ.μ. – 10μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 10π.μ. – 10μ.μ, στο Περίπτερο 17.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ