Παρουσία ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στην εκδήλωση εορτασμού της επετείου Ανακωχής του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τη Γαλλική πρεσβεία στο Συμμαχικό Κοιμητήριο Αλίμου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς παρέστη σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, κατόπιν πρόσκλησης του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Patrick Maisonnave στην εκδήλωση εορτασμού της επετείου Ανακωχής του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία διοργανώθηκε από τη Γαλλική Πρεσβεία στο Γαλλικό τμήμα του Συμμαχικού Κοιμητηρίου στον Άλιμο, όπου και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων.

Παρόντες ήταν επίσης ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, οι Πρέσβεις του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα κ. Matthew Lodge, της Γερμανίας στην Ελλάδα Δρ. Ernst Reichel και της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Dušan Spasojević, εκπρόσωποι από τις Πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Ιταλίας, της Αυστραλίας και του Βελγίου, ο Ταξίαρχος Ιωάννης Μουστάκης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, ο Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Νικόλαος Γεωργόπουλος ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, ο Ταξίαρχος (Ι) Ματθαίος Συμεωνίδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ, καθώς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ