Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τους πολιούχους των Σερρών Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της πόλης των Σερρών, παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δημήτρη Καριπίδη, Θανάση Μαλλιάρα και Δημήτρη Μπαλαξή παρακολούθησε την πανηγυρική πολυαρχιερατική θεία λειτουργίαστη Μητρόπολη και συμμετείχε στην ιερά λιτανεία στο κέντρο των Σερρών.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: “Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας και η σημαντικότερη γιορτή για τις Σέρρες, πολιούχοι των οποίων είναι οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ. Αντλούμε από την πίστη μας ελπίδα, δύναμη, θάρρος, αισιοδοξία και πάνω από όλα ενότητα και αλληλεγγύη, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει το παρών καθημερινά στην πόλη των Σερρών, όπως και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με έργα και δράσεις, που ως στόχο έχουν την ισόρροπη ανάπτυξη και την κοινή πορεία όλων μας σε ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί χτίζουμε καθημερινά τη Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια έξυπνη, σύγχρονη, πράσινη και κυρίως ανθρώπινη. Χρόνια πολλά στις Σερραίες και τους Σερραίους. Χρόνια πολλά στις Σέρρες”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ