Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στα κινηματογραφικά στούντιο της Θέρμης και στο πλατό των «Αναλώσιμων 4»

Τα νέα κινηματογραφικά στούντιο, NuboyanaHellenic της χολιγουντιανής εταιρίας MillenniumMedia, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι υπεύθυνοι των στούντιο πραγματοποίησαν ξενάγηση στον Περιφερειάρχη, στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «Expendables 4» («Αναλώσιμοι 4»).

Η ταινία γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη και σκηνοθετείται από τον ScottWaugh, με πρωταγωνιστές τους JasonStathamDolphLundgrenRandyCoutureκαι SylvesterStalone, οι οποίοι επαναλαμβάνουν και στο νέο sequel της ταινίας τους ρόλους τους, ενώ συμμετέχουν με πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Curtis “50 Sent” JacksonMeganFoxAndyGarciaκαι TonyJaa. Στους ηθοποιούς περιλαμβάνονται επίσης οι IkoUwaisJacobScipioκαι LevyTran, ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022.

Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχτηκαν στο πλατό ο ιδρυτής της Millennium Media, AviLerner και ο παραγωγός της εταιρίας, RobVanNorden, ο οποίος διαχειρίστηκε συνολικά την υλοποίηση της παραγωγής των «Αναλώσιμων 4» στην Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τόσο με το cast των ηθοποιών, όσο και με την κινηματογραφική ομάδα και συζήτησε μαζί τους την εμπειρία τους από τα γυρίσματα και τις εντυπώσεις τους από τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, ενώ σημαντικό μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στις υπηρεσίες υποστήριξης που παρείχε στην παραγωγή το FilmOffice της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι, που ένα από τα πιο διάσημα franchise της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η σειρά ταινιών ‘TheExpendables’, επέλεξε την περιοχή μας για τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας της ταινίας. Είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα και ειδικότερα για την Κεντρική Μακεδονία να προσελκύουν ταινίες του Hollywood μεγάλου προϋπολογισμού, με ορισμένους από τους μεγαλύτερους σταρ στον κόσμο. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Μάλιστα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι νέες ταινίες του Hollywood θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά τους στις αρχές του 2022, στην περιοχή μας. Οι ταινίες αυτές, μαζί με τις νέες υποδομές που θα κατασκευαστούν στα στούντιο στη Θέρμη, μέσα στο επόμενο έτος, βάζουν για τα καλά την Κεντρική Μακεδονία στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών, ενώ προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην τοπική και περιφερειακή οικονομία, στις τοπικές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες της περιοχής μας. Το FilmOffice της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που πρώτοι ιδρύσαμε στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να υποστηρίζει με επιτυχία όλες τις οπτικοακουστικές παραγωγές, οι οποίες προγραμματίζεται να γυριστούν στην Κεντρική Μακεδονία. Σας ευχαριστούμε πολύ, γι’ ακόμη μια φορά, για την εμπιστοσύνη σας», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Κατά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο πλατό τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και όσα προβλέπονται από τα πρωτόκολλα για την πανδημία του κορονοϊού.

Κοινή έκκληση τόσο του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και των αρμοδίων των στούντιο, είναι να υπάρχει από όλους στήριξη στους συμμετέχοντες στις παραγωγές που γυρίζονται στην περιοχή, ώστε να νιώθουν ευπρόσδεκτοι και έτσι η οπτικοακουστική βιομηχανία να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία.
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,819FansLike
850FollowersFollow
172FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!