ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Το ΚΔΑΠ στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ περιμένει τους μικρούς μαθητές, για αξέχαστα απογεύματα

Το ΚΔΑΠ στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ περιμένει τους μικρούς μαθητές, για αξέχαστα απογεύματα

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, υποδέχθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τους νέους του μαθητές, οι οποίοι αφού γνώρισαν τους εκπαιδευτές τους παρακολούθησαν ποικίλες δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παιχνίδια γνωριμίας και στη συνέχεια οι μαθητές συνοδευόμενοι από τη φιλόλογοτου Κέντρου,περιηγήθηκαν στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου «Ολυμπιακοί Αγώνες», ανακαλύπτοντας τους χώρους που θα τους φιλοξενήσουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Ακολούθησαν οι αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας στο χώρο προσομοίωσης στίβου του Μουσείου, παρουσία του γυμναστή, αλλά και το εικαστικό εργαστήρι το οποίο επιμελήθηκε η εικαστικός του προγράμματος. Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με τον πιο ψυχαγωγικό τρόπο καθώς τα παιδιά ξεδίπλωσαν τη δημιουργικότητα τους μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Όλοι οι συμμετέχοντες αποχώρησαν από το Μουσείο γεμάτοι νέες εμπειρίες, ανυπομονώντας για τα μαθήματα της υπόλοιπης εβδομάδας, τα οποία περιλαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια, προγράμματα βιωματικής μάθησης, το αγαπημένο εργαστήρι «Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής», αλλά και το εργαστήριο ρομποτικής, που θα τους βοηθήσεινα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της μηχανικής.

Το πρόγραμμα του Κέντρου θα εμπλουτίζεται συνεχώς, εξάπτοντας την φαντασία των παιδιών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Κατοχυρώστε τη θέση σας!!

Πληροφορίες / Εγγραφές: Τ. 2310968531

και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: olympiakomouseiokdap@gmail.com

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ