Επιστροφή στις δουλειές με τηλεργασία  η σύσταση του Υπουργείου Εργασίας

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ομαλής επανεκκίνησης των οικονομικών δραστηριοτήτων στις περιοχές της χώρας που βρέθηκαν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας  «Ελπίς», το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1.Πέραν των κλάδων που λειτούργησαν κατά τις προηγούμενες ημέρες -και προφανώς θα συνεχίσουν να λειτουργούν-, για όλους  τους υπόλοιπους κλάδους οι οποίοι  θα επαναλειτουργήσουν  από αύριο όπου είναι εφικτό και λαμβάνοντας υπόψη τη φύση της εργασίας κατά περίπτωση,  συνιστάται η εφαρμογή της τηλεργασίας στις ιδιωτικές επιχειρήσεις στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και κατόπιν συμφωνίας μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου.

2.Η σύσταση αυτή ισχύει κατά μείζονα λόγο για τις επιχειρήσεις εκείνες που  έκαναν εκτεταμένη χρήση της τηλεργασίας το προηγούμενο διάστημα.

 3. Τέλος, όσον αφορά στα δικαιώματα των εργαζομένων και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, τονίζεται ότι ισχύουν οι ανακοινώσεις  του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που εκδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Previous article
Next article
115 νέοι καταγεγραμμένοι θάνατοι-Πτωτική τάση στις Μ.Ε.Θ.-Λιγότερες εισαγωγές ασθενών από τα εξιτήρια!!! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2005-ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 1196!!!Τα νέα κρούσματα 17.960⬆️–διασωληνωμένοι 646⬇️–καταγεγραμμένοι θάνατοι 115⬆️–Διεθνή νέα για την Covid-19.-Associated Press @AP: Το Πεκίνο έχει ξεκινήσει έναν τρίτο γύρο μαζικών δοκιμών σε εκατομμύρια ανθρώπους εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της επόμενης εβδομάδας. Η πόλη ανέφερε 14 νέα κρούσματα ιού. Η Κίνα έχει εντείνει τα ήδη αυστηρά μέτρα πανδημίας για την εξάλειψη τυχόν κρουσμάτων ενόψει των Αγώνων-Associated Press @AP: Το αυστραλιανό ναυτικό επετράπη να ξεφορτώσει ανθρωπιστικές προμήθειες για την Τόνγκα που έχει πληγεί από την καταστροφή, παρά το γεγονός ότι σχεδόν δύο δωδεκάδες ναυτικοί έχουν μολυνθεί από τον COVID-19. Το έθνος του Νότιου Ειρηνικού είναι μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο που αυτή τη στιγμή είναι εντελώς απαλλαγμένη από ιούς.
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ