ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» ΤΗΣ 18ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

26.11.2021

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το περίπτερο της Παιδικής & Εφηβικής Γωνιάς της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου και συναντήθηκε με μαθητές της Γ’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Η κυρία Σακελλαροπούλου συζήτησε με τα παιδιά σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει το βιβλίο στη ζωή τους, άκουσε τις προτιμήσεις τους για τα βιβλία που τους αρέσουν και τους επεσήμανε κάποια άλλα που θα άξιζε να διαβάσουν.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και συναντήθηκε με τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΘ HELEXPO, που της παρουσίασαν το σχέδιο ανάπλασης του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,819FansLike
850FollowersFollow
172FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!