Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας του Ε.Ε.Σ στους σεισμόπληκτους της Σάμου

Από την πρώτη στιγμή που ακολούθησε το καταστροφικό χτύπημα του εγκέλαδου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό των κατοίκων της Σάμου. Οι δράσεις του Οργανισμού μας, που μοναδικό γνώμονα έχουν την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, συνεχίζονται δυναμικά και καθημερινά.

Οι εθελοντές μας υποδέχθηκαν τα δέματα ανθρωπιστικής βοήθειας που εστάλησαν από τον Ε.Ε.Σ και μοίρασαν τόσο τον εξοπλισμό (κουβέρτες, αλουμινοκουβέρτες, υπνόσακους, ράντζα), όσο και τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα είδη προσωπικής υγιεινής, που εξασφαλίστηκαν για τους πληγέντες του νησιού. Η διανομή της βοήθειας συνεχίζεται και σήμερα. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και συνεχείς, καθώς αρκετοί άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι λόγω ζημιών στις οικίες τους, ενώ υπάρχουν και ανήμποροι συνάνθρωποι μας που χρήζουν βοήθειας. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δε σταματά εδώ και θα εξακολουθήσει να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο, πιστός στα ανθρωπιστικά ιδεώδη του.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ