Αφήγηση παιδικού βιβλίου σε μικρούς μαθητές από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης αφηγήθηκε παιδικές ιστορίες σε μικρά παιδιά, που βρέθηκαν στις 6 Απριλίου 2022 στη Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Ο κ. Παχατουρίδης συνομίλησε με τους μαθητές της πρώτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ακούγοντας τις δικές τους σκέψεις και απορίες για το παιδικό αφήγημα, αλλά και με τους εκπαιδευτικούς, σημειώνοντας ότι τα παιδιά είναι το καλύτερο Περιστέρι, είναι η ελπίδα για το μέλλον της πόλης.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου παρουσιάζει εδώ και αρκετά χρόνια μια πρωτοπόρα δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο, τη Λέσχη Παραμυθιού με αφηγήσεις παραμυθιών για τα παιδιά.

Στην αφήγηση του Δημάρχου, εκτός από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικός, παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Δημάρχου Χρήστος Γαλαριώτης, η Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιλή Καρκούλια και ο Υπεύθυνος της Λέσχης Παραμυθιού, Εκπαιδευτικός Αλέξανδρος Πατσής, η Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας Χρυσάνθη Σπυροπούλου – Σπανού.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ