ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΛΟΠ, ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ. ΓΤ ΚΙΝΑΛ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ

Σήμερα χιλιάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης προκειμένου να διαδηλώσουν ειρηνικά ενάντια στην αστυνομική βία και αυθαιρεσία που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα. 

Καταδικάζουμε απερίφραστα τα περιστατικά επίθεσης στους αστυνομικούς της ομάδας Δράσης. Δεν εκφράζουν κανέναν και καμία μας!

Ζητάμε άμεσα την αποκλιμάκωση της έντασης, της τεχνητής πόλωσης και του διχασμού που σκοπίμως καλλιεργεί εδώ και καιρό η Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, αδιαφορώντας για την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Ζητάμε άμεσα να δοθεί τέλος στα περιστατικά κρατικής βίας που γεννούν τα σημερινά θλιβερά γεγονότα.

Θέλουμε να ζήσουμε σε μια κοινωνία με ειρήνη, αλληλεγγύη και πρόοδο, όχι σε έναν κόσμο που θα ορίζεται από τα γκλοπ, τα καδρόνια και τις κουκούλες.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που οδήγησε στον τραυματισμό αστυνομικού απόψε στη Νέα Σμύρνη.  

Την ώρα που οι πολίτες πληροφορούνται ότι σήμερα είχαμε ρεκόρ κρουσμάτων, κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας  στήνοντας ένα σκηνικό σύγκρουσης, πόλωσης και διχασμού με θύματα τη δημόσια υγεία, την οικονομία, την κοινωνία και τελικά και την δημοκρατική ομαλότητα.

Αυτό το σκηνικό επιβάλλεται να ανατραπεί.

Η χώρα και η κοινωνία μας έχουν ανάγκη ένα εθνικό σχέδιο για να τελειώνουμε με την πανδημία και να δουλέψουμε με σχέδιο και ενότητα για την επόμενη μέρα.

Επιβάλλεται να διεξαχθεί άμεσα συζήτηση στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων για την κατάσταση που δημιουργείται.

Όλοι μαζί να απομονώσουμε τους οπαδούς της βίας, από όπου και αν προέρχονται.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ