Φωτεινή και γιορτινή η Γλυφάδα υποδέχθηκε τον Δεκέμβριο

Φάτνες, έλατα, λαμπιόνια, εκδηλώσεις, εκπλήξεις και δώρα για τα Χριστούγεννα από τη φωτεινή και γιορτινή Γλυφάδα ! 

Η πόλη στολίστηκε και ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου ξεκίνησε ! 

«Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, είναι χαρά, είναι φως! Υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο, το μήνα των Χριστουγέννων και των εορτών, με τη Γλυφάδα μας στολισμένη και φωτισμένη σε κάθε γειτονιά, με τον εορταστικό διάκοσμο που επιμεληθήκαμε με πολλή αγάπη και μεράκι. Οι περιστάσεις απαιτούν φυσικά και την εξοικονόμηση ενέργειας, για αυτό και τα λαμπάκια είναι όλα LED και τα ανάψαμε 15 μέρες αργότερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. 

Και προσθέτει: 

«Τις προσεχείς εβδομάδες θα διοργανώσουμε ασφαλώς και τις εορταστικές μας εκδηλώσεις, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά. Η Γλυφάδα μας φόρεσε τα γιορτινά της και περιμένει κατοίκους και επισκέπτες να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί»

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ