Υπογραφή βιβλίου συλλυπητηρίων στην Πρεσβεία της Τουρκίας, στην Αθήνα, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (Αθήνα, 8.2.2023)

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2023

Το βιβλίο συλλυπητηρίων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα υπέγραψε σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

Στο μήνυμά του ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Κυβέρνησης για την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών μετά τους δύο καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία. Η Ελλάδα δείχνει αλληλεγγύη και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να βοηθήσει στη διάσωση ανθρώπινων ζωών. Geçmiş Olsun Türkiye!»

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Çağatay Erciyes ευχαρίστησε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό για την αλληλεγγύη και υποστήριξη της Ελλάδας και τον ενημέρωσε για την κατάσταση στις περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς και για τα μέτρα που λαμβάνονται για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών και τη φιλοξενία των σεισμόπληκτων.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ