Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Λουκά Θάνο υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου 2023, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, κατόπιν της ανάληψης των νέων του καθηκόντων

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Λουκά Θάνο υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου 2023, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, κατόπιν της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Λειβαδάρας καλωσόρισε τον κ. Θάνο στο νησί μας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο του. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα κοινής συνεργασίας για την ασφάλεια των κατοίκων του νησιού μας, ενώ ιδιαίτερα τονίστηκε το ζήτημα της αστυνόμευσης και της αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος της Ερμούπολης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, με την αμοιβαία διαβεβαίωση για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ