Σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μουζακίου

Σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, το οποίο βρίσκεται στον κατάλογο των Κέντρων Υγείας που διαχειρίζονται περιστατικά πολιτών με συμπτώματα κορονοϊού, διευκρινίζονται τα εξής:

·  Όλες οι Υπηρεσίες του Κ.Υ. Μουζακίου έχουν μεταφερθεί στη μαθητική εστία του Δήμου, εκτός από το οδοντιατρικό και το ακτινολογικό, καθώς αυτές τις ημέρες δόθηκε η άδεια να αποσυναρμολογηθούν τα μηχανήματά τους και να μεταφερθούν επίσης στη μαθητική εστία.

·   Το Κ.Υ. Μουζακίου είναι επιστημονικά διασυνδεόμενο με το Κ.Υ. Πύλης, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων και καλύπτει τα οδοντιατρικά και ακτινολογικά περιστατικά.

· Το Κ.Υ. Μουζακίου λειτουργεί σε 24ωρη βάση και είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να διενεργεί τεστ COVID. Υπάρχει δε, ειδικός χώρος απομόνωσης όπου λαμβάνονται κανονικά τα δείγματα από τα ύποπτα περιστατικά.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ