Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων στα Βραχάκια της Ακρόπολης

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2023

Συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 13-1-2023 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 38χρονος αλλοδαπός για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων. Αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 13-1-2023 ο κατηγορούμενος από κοινού με τον συνεργό του προσέγγισε 2 ανήλικους αλλοδαπούς στα Βραχάκια της Ακρόπολης και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Λίγο αργότερα, μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άτομο που προσομοίαζε στην περιγραφή των παθόντων, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ