Συνελήφθη αλλοδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και οικίες. Εξιχνιάστηκαν -11- περιπτώσεις κλοπών – Συνελήφθη μέλος συμμορίας που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από οικίες και καταστήματα στις περιοχές των Πετραλώνων, Κουκακίου, Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας. Εξιχνιάστηκαν -17- περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και οικίες. Εξιχνιάστηκαν -11- περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 12-3-2021 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αλλοδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για απείθεια. Συνεργοί του ανωτέρω τυγχάνουν αλλοδαπός που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και ημεδαπός ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Λίγο πριν, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας επιχείρησαν να ελέγξουν τον ανωτέρω που κινούνταν με έτερα άτομα με ποδήλατα, πλην όμως αυτοί τράπηκαν σε φυγή. Μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον ανωτέρω να προσπαθεί να εισέλθει σε παρακείμενη αυλή οικίας και τον ακινητοποίησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι ανωτέρω είχαν δραστηριοποιηθεί από το μήνα Μάρτιο του 2020 και προέβαιναν συστηματικά σε κλοπές από οικίες και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και λοιπά αντικείμενα.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν -10- κλοπές από καταστήματα και -2- από οικίες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Συνελήφθη μέλος συμμορίας που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από οικίες και καταστήματα στις περιοχές των Πετραλώνων, Κουκακίου, Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας. Εξιχνιάστηκαν -17- περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 2-3-2021 στην Ακρόπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 18χρονος αλλοδαπός μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Συγκατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση είναι πέντε (5) επιπλέον άτομα, τέσσερα (4) εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ενώ ένας εξ’ αυτών είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας προέβαιναν συστηματικά σε κλοπές από οικίες και καταστήματα στις περιοχές των Πετραλώνων, Κουκακίου,Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας, αφαιρώντας κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά και ποδήλατα.

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκαν -17- περιπτώσεις κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ