ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟYΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ANA BRNABIC

Βελιγράδι, 28.3.2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Σερβία, είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με την Πρωθυπουργό Ana Brnabić. Στη συνέχεια, η κυρία Σακελλαροπούλου παρακάθησε σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε η Πρωθυπουργός.

Ακολούθως, μετέβη στην Εθνοσυνέλευση της Σερβίας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρό της Vladimir Orlić.

Αμέσως μετά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στον λόφο Άβαλα, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Άμυνας Miloš Vucević.

Το απόγευμα η κυρία Σακελλαροπούλου θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή της ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Aleksandar Vucić.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ