Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ελληνικό Μέτρο Α.Ε.» Νίκο Κουρέτα

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, συναντήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της «Ελληνικό Μετρό Α.Ε.», Νίκο Κουρέτα.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ολοκλήρωση της γραμμής 2 του Μετρό, αλλά και η ενημέρωση για την γραμμή U4 η οποία προβλέπει τερματικό σταθμό στην Πετρούπολη.

Αφού συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ο Δήμαρχος ζήτησε την επίσπευση της επέκταση της γραμμής 2, αλλά και της γραμμής 4, θέτοντας ως προτεραιότητα το τμήμα Δ (Άλσος Βεΐκου-Πετρούπολη).

Αμφότεροι συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση, προκειμένου να παρακολουθούν το πρόγραμμα των επεκτάσεων και την εξέλιξη των εργασιών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ