Συνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για την ανάπλαση της Porcelana και την ανακατασκευή των ταρτάν των γηπέδων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νίκου Πέππα, του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Αθανάσιου Αυγερινού και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Συζήτησαν τον προγραμματισμό της διαδικασίας υλοποίησης της χρηματοδότησης για την ανάπλαση της Porcelana, αφού ο Δήμαρχος Μαραθώνος τους κατέθεσε την ολοκληρωμένη μελέτη του έργου. 

Παράλληλα, συζήτησαν και την διαδικασία δημοπράτησης της ανακατασκευής των ταρτάν των γηπέδων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, για τα οποία οι μελέτες έχουν ήδη κατατεθεί στην Περιφέρεια, έργο το οποίο θα συγχρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια και τον Δήμο Μαραθώνος.

Η επιτάχυνση των διαδικασιών για τα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος Μαραθώνος συνεχίζεται.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣΣυνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για την ανάπλαση της Porcelana και την ανακατασκευή των ταρτάν των γηπέδων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα 
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ