Στο Karteros Beach Sports Center o Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υποδέχθηκε στο Karteros Beach Sports Center τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε τις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο Ηράκλειο.
Ο κ. Αυγενάκης ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο τη μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσογείου, τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες “Ηράκλειο 2023” και τον ενημέρωσε για:
-το πώς ήταν παραμελημένη και καταπατημένη η περιοχή πριν από τα Έργα,
-πώς άλλαξε με την κατασκευή τους και αποδόθηκε στην αθλητική οικογένεια και στην τοπική κοινωνία, αλλά και
-πώς θα διαμορφωθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς οι υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις θα εμπλουτιστούν με γήπεδα σκουός, πάντελ και ξυλορακέτας. τοίχο αναρρίχησης, πίστα παρκούρ και BMX και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με φωτισμό και κερκίδες, στο οποίο θα φιλοξενούνται κατά προτεραιότητα τα σωματεία ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και τα λεγόμενα «άστεγα» των ανδρών.

Του προσέφεραν και τρία δώρα: Μπλούζα του Karteros Run, της μεγάλης εκδήλωσης με δρομικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθεί 4-5 Μαρτίου, καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ