Στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης. Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη

Γ. Πατούλης: «Είμαστε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των διαδικασιών που απαιτούνται για να ξεκινήσει άμεσα το έργο. Σε συνεργασία με τον Δήμο Ν. Σμύρνης προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου γρήγορα να παραδοθεί στους πολίτες»

Ο βαθμός ολοκλήρωσης των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων, εξετάστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δ. Νάνου και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αλ. Καλογερόπουλος.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε πως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στις διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη των εργασιών, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες προς διευθέτηση, προκειμένου να γίνει η πρόσκληση προς τον ανάδοχο και να ακολουθήσει η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

«Έχω ζητήσει από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν με όσο το δυνατόν γρηγορότερους ρυθμούς στην ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο» τόνισε ο κ. Πατούλης και από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει και αυτός προς αυτή την κατεύθυνση με όσες ενέργειες απαιτούνται, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, για να μην υπάρξει η παραμικρή χρονοτριβή, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία.

Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον κ. Τζουλάκη πως πρόκειται για ένα έργο προτεραιότητα για τη διοίκηση της Περιφέρειας, επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου γηπέδου στη Νέα Σμύρνη, ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα είναι «κόσμημα» για την Αττική.

Οδεύουμε προς την τελική ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται και σε συνεργασία με τον άξιο Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου αυτό το έργο να γίνει γρήγορα πραγματικότητα και να το χαίρονται οι πολίτες της Νέας Σμύρνης αλλά και όλης της Αττικής».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ