Στα εγκαίνια της βόρειας πτέρυγας της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, παρουσία και του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Α. Μπλίνκεν, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

21/2/2023

Γ. Πατούλης: «Η εποικοδομητική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ είναι διαχρονική και συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής και στην ενδυνάμωση των σχέσεων με την ομογένεια»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Βόρειας πτέρυγας της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Α. Μπλίνκεν, του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζ. Τσούνη, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, του Δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, αξιωματούχων και εκπροσώπων φορέων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής με αφορμή τα εγκαίνια επισήμανε: «Η ολοκλήρωση της νέας Πτέρυγας της Πρεσβείας αποτελεί γεγονός. Εύχομαι καλορίζικοι οι νέοι χώροι. Η εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία που έχουμε με τον αμερικανικό λαό είναι διαχρονική. Οι ιδιαίτεροι δεσμοί του Πρέσβη κ. Τσούνη με τη χώρα μας λόγω της Ελληνικής καταγωγής του, ενισχύουν και ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των δύο χωρών. Ως Περιφερειάρχης Αττικής είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς το θετικό αυτό κλίμα συμβάλει τόσο στην ενίσχυσης της εξωστρέφειας της Αττικής μας, όσο και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας με την Ελληνική Ομογένεια».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ