Πυροσβεστικό Σώμα-Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά Κάλαντα από το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου και την μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος

Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2022

Παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, του Υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου, ακούστηκαν φέτος τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από τη μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και το χορευτικό Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, ευχαρίστησε την εκπρόσωπο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου κυρία Παρασκευή Βανδώρου, για την παρουσία των μελών του και αφού αντάλλαξαν δώρα, απευθυνόμενος σε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, τόνισε τη σημασία της αξιοποίησης των γνώσεων και των εμπειριών που αποκτήθηκαν το 2022 ως δεξαμενή και αφετηρία δυναμικού σχεδιασμού για τη νέα χρονιά, το 2023. Συνεχάρη όλους, για την επιχειρησιακή τους απόδοση και ευχήθηκε, υγεία, τύχη, δύναμη και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης ευχήθηκε σε όλους υγεία και πρόοδο για τη νέα χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος  Ιωάννης Πετρούτσος, ο Επιτελάρχης του Σώματος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, ο Προϊστάμενος Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Χρήστος Λάμπρης, ο Διοικητής Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ., Υποστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγος Παναγιώτης Νιάφας, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Πυροσβέστες από Διευθύνσεις και Τμήματα του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σχετικό βίντεο θα δείτε εδώ.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ