Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  στις επετειακές εκδηλώσεις για την 17η  Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη Μάνης

Πειραιάς, 17/3/2023

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821,  στην Αρεόπολη Μάνης.

Ο κ. Μώραλης, παρευρέθηκε στην καθιερωμένη Δοξολογία και στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι, εκ μέρους του Δήμου Πειραιά, στο Μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συμμετείχαμε γι΄ ακόμα μια χρονιά στις επετειακές εκδηλώσεις της 17ης  Μαρτίου στην Αρεόπολη της Μάνης. Εφέτος, συμπληρώνονται 202 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821 και είναι χρέος μας να τιμούμε τη μνήμη των ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους, προκειμένου να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα, το αγαθό της ελευθερίας. Οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι και να αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας και για τα ιδανικά που διαχρονικά πρεσβεύει η πατρίδα μας. Χρόνια πολλά στη Μάνη, χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ