Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης & στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του  1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου

Πειραιάς, 16/12/2022

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και  τραγούδια,  γλυκά κεράσματα και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στις κατάμεστες από μέλη  αίθουσες  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή  Μπουρδάκου, έδωσαν το «παρών» σε εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης,  συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές με τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά. Μάλιστα, τραγούδησαν μαζί με τη χορωδία των Κέντρων χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας. Με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με τα μέλη των Κέντρων μας, έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ όμορφη σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Σε αυτές τις γιορτές που διοργανώνουν, πάντα περνάμε καλά, γινόμαστε όλοι παιδιά, διασκεδάζουμε, γελάμε, συζητάμε. Αυτή τη φορά είχαμε έναν παραπάνω λόγο να είμαστε χαρούμενοι, καθώς είναι οι πρώτες γιορτές μετά τους περιορισμούς της πανδημίας. Είμαι υπερήφανος  για τα  Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης  του Πειραιά, καθώς υλοποιούνται ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις, τα μέλη κάνουν εξετάσεις προληπτικής Ιατρικής, την νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή τους και θα διοργανωθούν εκδρομές.  Βλέπω  ότι τα μέλη των Κέντρων Αγάπης Αλληλεγγύης είναι ευχαριστημένα και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό.

Θα ήθελα να  ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Αγραπίδη που για πολλά χρόνια  ήταν πολιτικός προϊστάμενος στα Κέντρα, καθώς και την Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή  Μπουρδάκου».

Η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή  Μπουρδάκου, σε δήλωσή της,  επεσήμανε:

«Με πολύ χαρά,  πραγματοποιούμε τις εορταστικές εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.  Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά το άνοιγμα των  Κέντρων και τελικά φτάσαμε να κάνουμε τις εκδρομές μας,  να κάνουμε τις εξετάσεις της προληπτικής Ιατρικής και σιγά-σιγά να επανερχόμαστε στην πρότερη κατάσταση.  

Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Είμαστε πάντα δίπλα  στους αγαπημένους μας ανθρώπους της τρίτης ηλικίας».  

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν: ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι Βουλευτές κ.κ. Γιάννης Μελάς και Νίκος Μανωλάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης και Παναγιώτης Ρέππας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαρουτιούν Μαρκαριάν, ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, κοινοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Πειραιάς, 16/12/2022

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του  1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου

Τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από τα μάτια των παιδιών του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού «έζησε» ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα  στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή  τους, που πραγματοποιήθηκε στον  χώρο του Σταθμού.

Οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα και απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους, που με συγκίνηση παρακολούθησαν τη γιορτή.  

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Χαίρομαι πολύ όταν επισκέπτομαι τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς γιατί βλέπω ότι  τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους είναι ευχαριστημένοι και αυτό σημαίνει ότι δουλεύουμε σωστά.

Είναι χαρά για έναν δήμαρχο να βλέπει τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους,   να τραγουδούν  και  να χαμογελούν.

Στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς γίνεται πολύ καλή δουλειά, γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο κα  Ζηλάκου,   τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Βασίλαινα και   τις Προϊσταμένες  για τη συστηματική δουλειά που κάνουν.

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία για όλους».

Η Εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και  Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία  Ζηλάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε:  

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο γιατί είναι πάντα αρωγός σε ό,τι κι αν χρειάζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί. Να ευχαριστήσω επίσης, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την καλή δουλειά που κάνουν τόσα χρόνια και κυρίως τα παιδιά. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία».   

Στο τέλος της γιορτής ο κ. Μώραλης και η κα Ζηλάκου  προσέφεραν στα παιδιά  δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα, προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης κ. Δημήτρης  Καρύδης.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ