Μετά από 41 χρόνια, ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών!

Μετά από 41 χρόνια, ξεκινάει με οριζόντιο τρόπο και η ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών! Στόχος: η βελτίωση των εκπαιδευτικών, της εκπαιδευτικής διαδικασίας, του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου προς όφελος των παιδιών μας.

Έρχεται έτσι και συμπληρώνεται μια πολυεπίπεδη, συνεκτική αξιολόγηση στην εκπαίδευση:
– Αξιολόγηση σχολικής μονάδας, που εφαρμόζεται φέτος για 2η χρονιά.
– Αξιολόγηση εκπαιδευτικού συστήματος (“ελληνική PISA”), που εφαρμόζεται επίσης για 2η χρονιά.
– Ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών, που ξεκινάει φέτος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, με τρόπο οριζόντιο.

Με συνέπεια στην εντολή που λάβαμε από τους πολίτες, ολοκληρώνουμε ακόμα μια εμβληματική προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας.

Το είπαμε, το κάναμε.
Η Παιδεία Αλλάζει. #ΣτηνΠράξη

NKE Axiologisi Vouli Square-04

Στην Ολομέλεια της Βουλής, καταθέσαμε ρυθμίσεις που επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα η ατομική Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών, για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NKE Axiologisi QnA Square

7 απαντήσεις σε 7 ερωτήσεις σχετικά με την ατομική Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών που ξεκινά, με οριζόντιο τρόπο, μέσα στον Ιανουάριο 2023 όπως ήταν προγραμματισμένο και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ