Μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων στη γιορτή της Μητέρας στο Άλσος Περιστερίου

Περιστέρι, 15-05-2023

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η συμμετοχή παιδιών και γονέων στις ολοήμερες εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Περιστερίου για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, που διοργανώθηκαν στις 14 Μαΐου 2023, με μεγάλη επιτυχία στο Άλσος της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μοίρασε λουλούδια στους μικρούς μας φίλους για να τα χαρίσουν στις μανούλες τους, συνομίλησε μαζί τους και με τους γονείς τους. Οι ξεχωριστές αυτές λαμπρές εκδηλώσεις και δράσεις, έδωσαν τη δυνατότητα σ’ όλους να περάσουν λίγες ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς από τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογένειες.

Τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών δράσεων του Δήμου Περιστερίου, είχαν την ευκαιρίανα φτιάξουν κοσμήματα από μακαρόνια για τη μαμά τους, να βγάλουν ψηφιακές αναμνηστικές φωτογραφίες, να κάνουν face painting με σχήματα αγάπης, να κατασκευάσουν δώρα και κάρτες με μηνύματα αγάπης, να διαβάσουν παραμύθια, να παίξουν θεατρικά παιχνίδια, να τραγουδήσουν, να φτιάξουν τους δικούς τους στίχους για τη μαμά, να γράψουν τις καλύτερες ευχές και αφιερώσεις στο μεγαλύτερο βιβλίο ευχών!

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ