Θεσσαλονικείς αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο στο ταεκβοντό βράβευσε ο Δήμαρχος Κ. Ζέρβας

Θεσσαλονικείς αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο στο άθλημα του ολυμπιακού ταεκβοντό βράβευσε χθες (08/12) το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι η Θένια Σαρβανάκη για τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών στο Μεξικό, η Δέσποινα Ναλμπάντη για τη 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων στη Μάλτα καθώς επίσης ο Γιάννης Αντωνιάδης και ο Θωμάς Μελετίου για τα αργυρά μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στη Μάλτα.
«Τα παιδιά του ταεκβοντό μάς γέμισαν με επιτυχίες, μετάλλια και διακρίσεις. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, στους προπονητές, στους γονείς αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους αθλητές. Μας γέμισαν περηφάνια», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Περήφανος για τις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές δήλωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης. Παράλληλα με τους αθλητές βραβεύτηκαν οι προπονητές τους και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Χρήστος Μανώλης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η σημερινή βράβευση από τον Δήμαρχο είναι μια τονωτική ένεση για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρόνια».
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ