Ηellenic Olympic Committee @HellenicOlympic: Χρυσό είναι το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Το Χρυσό κατέκτησε ο καταπληκτικός Διονύσης Ξένος στην κατηγορία των – 67κ νικώντας τον Ιταλό Μαρεσκα στο τελικό. Μπράβο @dionysios_xenos67-Η στιγμή του θριάμβου για τον Διονύση Ξένο με την απονομή του χρυσού μεταλλίου από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον Εθνικό Υμνο, για τη νίκη στην κατηγορία -67κ του καράτε, στους Μεσογειακούς Αγώνες-O χρυσός τελικός του Διονύση Ξένου που έδωσε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες- #TeamHellas #gold #karate #MediterraneanGames

Χρυσό ήταν το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα από τον Διονύση Ξένο

Χρυσό ήταν το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Ο Διονύσης Ξένος, ο οποίος από νωρίς είχε εξασφαλίσει μία θέση στο βάθρο, περνώντας στον τελικό της κατηγορίας των -67κ. στο καράτε, επικράτησε του Ιταλού Μαρέσκα και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 

Ακολούθησε η απονομή του χρυσού μεταλλίου από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και ο εθνικός ύμνος για τον πρωταθλητή του καράτε.

O αγώνας του Διονύση Ξένου σε video

H απονομή από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο σε video

Οι δηλώσεις του Διονύση Ξένου σε video

Το 🥇μετάλιο στο στήθος του πρωταθλητή του καράτε Διονύση Ξένου που έφερε το πρώτο μετάλλιο για την #TeamHellas🇬🇷 στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ