Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Λάρισας στην διεθνή Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

20-3-2023

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας για την αύξηση του κύκλου εργασιών των θεσσαλικών επιχειρήσεων και το άνοιγμα νέων αγορών, η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein, που πραγματοποιείται από 19 με 21 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου, με διεθνή απήχηση και ιδιαίτερη αξία για τους Έλληνες οινοποιούς, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά ετησίως ποσοστό που κυμαίνεται από 39% έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκθέτουν τα προϊόντα τους, πέντε επιχειρήσεις της Λάρισας: ΖΥΘΟΠΟΙΙΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ ΙΚΕ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Γ.ΛΟΛΑΣ-Γ.ΦΤΙΚΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΓΑΣ. Επικεφαλής της θεσσαλικής αντιπροσωπείας είναι ο περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος σύμβουλος Διαχείρισης Υδάτων Γιώργος Λαδόπουλος. Στην αποστολή μετέχουν από τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λάρισας ο Γιάννης Ζησάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καντερές και ο γεωπόνος της ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας Κώστας Μουλάς.

Πέρυσι, περισσότεροι από 38.000 επισκέπτες από 145 χώρες επισκέφτηκαν την Prowein, ενώ ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 5.700 από 62 χώρες, σε 13 διακριτές αίθουσες.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ