Ευρεία σύσκεψη στον ΕΟΦ μεταξύ θεσμικών φορέων με αντικείμενο την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας των φαρμάκων

Χολαργός 6/8/2026

Ευρεία σύσκεψη θεσμικών φορέων με αντικείμενο την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας των φαρμάκων πραγματοποιήθηκε χθες στον ΕΟΦ υπό το συντονισμό του Προέδρου του ΕΟΦ κ. Σ. Σαπουνά και του Αντιπροέδρου κ. Η. Γουζούαση και με τη συνδρομή του αναπλ. Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ελέγχου Παραγωγής και Κυκλοφορίας Προϊόντων κ. Δ. Δήμα. Στη σύσκεψη συμμετείχε αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Α. Βαλτά, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Σ. Ζήκα και τον Γεν. Γραμματέα κ. Ε. Κατσαράκη, καθώς επίσης εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας/ΟΣΦΕ (Πρόεδρος κ. Β. Μπιρλιράκης, Γεν. Γραμματέας κ. Τάσος Τερζής) και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκών/ΠΣΦ κ. Θ. Σκυλακάκης.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν παράγοντες που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και συζητήθηκαν τομείς και πρακτικές ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, με στόχο την αποτελεσματικότερη εποπτεία της φαρμακευτικής αγοράς και τη διασφάλιση της επάρκειας φαρμάκων.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ