Επίσκεψη Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στο νοσοκομείο “Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ”

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το νοσοκομείο ” Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ” στο πλαίσιο των επισκέψεων του στα νοσοκομεία της χώρας. 

Το εν λόγω νοσοκομείο θα ενισχυθεί με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Ειδικότερα προβλέπεται η αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Ο Υπουργός περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Θρασύβουλο Λαδόπουλο, συνομίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου και επισκέφθηκε τις κλινικές Παθολογικού και Χειρουργικού Τομέα, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τα Εξωτερικά Ιατρεία.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία της διοίκησης και των διευθυντών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ