Επίσκεψη του Βουλευτή Νοτίου Τομέα, Βασίλη Σπανάκη, στο γραφείο του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μοσχάτου-ΤαύρουΑνδρέα Ευθυμίου, πραγματοποίησε ο συμπολίτης μας και Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Σπανάκης.

Κατά τη συνάντηση, οι κ. Ευθυμίου και Σπανάκης συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, προεξάρχοντος των έργων του Παραλιακού Μετώπου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, διατύπωσε την ξεκάθαρη θέση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για την άμεση δημοπράτηση της Β’ φάσης των έργων, καθώς και ότι η Δημοτική Αρχή δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή του σχεδιασμού των έργων, ζητώντας από τον κ. Σπανάκη να στηρίξει τις θέσεις και τις ενέργειες του Δήμου.

Ο κ. Βασίλης Σπανάκης εκδήλωσε τη συμπαράστασή του και την θέση του υπέρ της προώθησης των εργασιών της Β’ φάσης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν την κοινωνική πολιτική, τα έργα υποδομής σε Μοσχάτο και Ταύρο, καθώς και γενικότερα θέματα της περιοχής.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ